01/12/2012

Cine suntem

Proiectul acesta aparţine Asociaţiei Doar Împreună. Este metoda practică prin care noi ne arătăm disponibilitatea de a ajuta pe cei care au nevoie de suport în momente grele din viaţă.

Eu sunt Teofil Gavril şi locuiesc în Mediaş, mă pasionează din adolescenţă consilierea, psihologia şi psihoterapia. Am învăţat foarte mult ca autodidact şi continui să învăţ în acest domeniu, dar am urmat şi cursuri ale diferitelor şcoli de formare în consiliere creştină din România și am devenit trainer acreditat SFCC. Am fost Preşedinte al Asociaţiei Consilierilor Creştini din România şi practic cu drag consilierea creştină. Alături de mine în această lucrare este soţia mea Ana, care de câţiva ani îmi împărtăşeşte viziunea şi ca urmare a acestui fapt, a absolvit Facultatea de Psihologie cu master in Psihoterapie și Psihologie Clinică.

În spatele nostru şi în strânsă colaborare cu noi există oameni care ne supervizează sau intervizează în procesele de consiliere. Colaborăm cu psihoterapeuţi, psihiatri şi psihologi din ţară, tocmai pentru a fi foarte eficienţi în îndrumările şi ajutorul pe care îl oferim.

Ca echipă, ne dorim să aducem un plus în viaţa celor care ne consultă. Plusul acesta se poate referi la viaţa de familie, relaţia de cuplu, relaţia cu copiii, relaţia personală cu Dumnezeu, orientarea în viaţă, dar şi ca ajutor în perioade dificile, cum ar fi: traumă şi doliu, avort, abuz, dependenţe, stres, conflicte şi aproape tot ce ţine de traiul nostru pe acest pământ.

Dacă aveţi întrebări, nu ezitaţi să ni le adresaţi şi ne vom strădui să vă răspundem prompt şi cu dragoste.