Regula de 7

Vă scriu rar despre ceea ce se întâmplă în activitatea de consiliere. Unul din motive este discreția și confidențialitatea, care sunt foarte importante pentru noi și pentru clienți și altul este că nu dorim să facem din această activitatea o laudă a noastră, e lucrarea la care ne-a chemat Dumnezeu și în consecință nu ne asumăm vreun merit, atâta vreme cât aceste daruri vin tot de la El.

Vă scriem acum despre o schimbare care are loc în procesul de consiliere și care va afecta și pe cei ce sunt deja în consiliere dar și pe cei ce vor veni de acum înainte.

Până acum am făcut toată activitatea de consiliere gratuit și nelimitat iar acum, situația se schimbă. Fiecare client va avea 7 ședințe de consiliere gratuită după care, pentru următoarele, se vor rediscuta termenii.

De ce șapte ședințe?

  • Pentru că la cele mai multe din probleme este de ajuns atâta timp cât clientul își dă silința să rezolve problema.
  • Pentru că rămânem blocați și alte cazuri mai grave nu le putem prelua din cauza supraîncărcării.
  • Pentru că orice client va fi în acest fel motivat să depună toate eforturile să rezolve repede problema.
  • Pentru că și celelalte proiecte ale asociației necesită timp.

Ce se întâmplă cu email-urile?

Și email-urile sau telefoanele vor fi sub incidența acestei reguli. Este exact aceeași situație.

Ce se întâmplă cu clienții aflați în consiliere deja?

Începând cu prima ședință din luna august se vor contoriza 7 ședințe, după care se va rediscuta contractul. Așadar, sunt afectați și clienții existenți.

Care va fi taxa ulterioară?

Nu am stabilit încă, o vom stabili în 30 de zile de aici înainte și va fi comunicată. Oricum va fi o taxă modică nu un preț actual.

Ce se va face cu banii și cine îi va încasa?

Banii îi va încasa Asociația Doar Împreună ca donație și toți vor fi folosiți în scopuri umanitare în proiectele Asociației respectiv: Școala de calculatoare, Radio Samariteanul, Doar Împreună, Învingem Împreună, Biruitorii și Cabinetul de consiliere. Menționăm că asociația nu are salariați deci nu vor servi ca plată a salariilor sau donații către membri.

Lasă un răspuns