06/04/2021

Toate își au vremea lor

Bună

Ai ajuns aici căutând consiliere creștină. Pentru o vreme Dumnezeu mi-a îngăduit să slujesc semenii în acest fel. S-au adunat mai bine de 20 de ani în care am încercat să fiu de ajutor celor care aveau nevoie făcând consiliere gratuită.

Când am început nu erau alternative, erau foarte putini consilieri iar când am pornit proiectul Doar Împreună pe din care face parte proiectul consilier.org nu era nimeni în online sau nu știu eu unii. Deci a fost o vreme în care proiectul era o necesitate.

Nici nu mai are rost să număr câte persoane au apelat la serviciile noastre. Multe, in ultimul timp scriam anual în jur 5 000 de emailuri deci mai bine de 10 pe zi, la asta se adăugau telefoanele și consilierile in cabinetul din Mediaș, dar nu a fost mereu așa. Până la urmă numerele nu mai au nici o relevanță, are relevanță dacă unii din oamenii care au apelat au primit mângâiere și rezolvare.

Acum mă văd nevoit să opresc acest proiect, cel puțin pentru o vreme.

Îmi cer iertare celor ce ar fi vrut să găsească aici o rezolvare, celor cărora poate de-a lungul timpului nu le-am răspuns, celor cu care corespondența s-a întrerupt la un moment dat dar și celor a căror durere nu am putut-o alina sau nu am putut ajuta cu nimic la îmbunătățirea stării lor.

Vă încurajez să căutați ajutor pentru problemele voastre. Acum există mulți consilieri creștini, oricum mai mulți da câți eram la început în România. Îmi doresc să pot face o listă pe care să o postez aici dar nici măcar acest angajament nu mi-l pot lua în afară de linkurile de la final.

Nu uitați că gândurile trag viața după ele, ele sunt locomotiva iar o minte înnoită va vindeca și trupul și psihicul. Nu uitați că pe Dumnezeu îl puteți întâlni DOAR astăzi, nu mâine și nici în trecut. Nu uitați că mântuirea începe acum, nu mâine, nu în viitor iar conectarea cu Dumnezeu tot astăzi se poate realiza. Despre asta discut in podcastul ASUMAT.

Vă doresc pace în minte, trăire în prezent și capacitate de a trăi în armonie cu ce Dumnezeu v-a îngăduit. Iar acolo unde trebuiesc schimbări vă doresc puterea de a vă asuma un alt parcurs.

Cu apreciere și speranță

Teo G

PS Linkuri utile: